• slider bsp

Datum: 15.01.2019, 10:00 - 11:30
Kategorie: Fakultät für Physik und Astronomie, Seminar
Veranstalter: Lehrstuhl für Theoretische Physik III
Vortragender:Prof. Dr. Max Banados - Pontificia Universidad Católica, Santiago, Chile

The black hole solution to 2+1 gravity with negative cosmological constant has many similarities as well as differences with its 3+1 Schwarszchild's counterpart.  In this talk we shall briefly review its main properties, a bit of the history behind its discovery, and its implication to AdS3/CFT2, in particular, the Brown-Henneuax symmetry and central charge.

Lehrstuhl für Theoretische Physik III

Hubland Süd, Geb. M1