Seminarvortrag

Vortragstitel:The HISH (holography inspired stringy hadron) model and the quantization of open strings with massive and charged particles on their ends
    Datum: 13.02.2019, 16:30 - 18:00
    Kategorie: Fakultät für Physik und Astronomie, Seminar
    Veranstalter: Lehrstuhl für Theoretische Physik III
    Vortragender:Prof. Dr. Jacob Sonnenschein - Tel Aviv University

I will describe stringy hadrons in Holography and the HISH model.
    I will  present the quantization including the computation of the spectra, OPE and scattering amplitudes of the case of massive endpoint particles. For the case of charged particles I will describe the zero-modes including the non-commutative geometry, the OPEs and the scattering amplitude.